Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Systemmalning træfacade

Mal miljøvenlig for miljøet, for dig og for dit hus

I vores seneste kampagne har vi samlet de tips, de produkter og den inspiration der er brug for når man vil male miljøvenligt for vores miljø, og for dig og dit hus. Lad os forklare det lidt nærmere…

MAL MILJØVENLIG


Det er dét vi lige nu taler allermest om, når emnet handler om at male med den miljøvenlige holdbarhed. Og det er helt sikkert en meget vigtig del. For at male miljøvenlig for miljøet, er det vigtigt, at du udvælger din produkter nøje.

Vi lægger stor vægt på, at kunne tilbyde vores kunder miljøvenlige løsninger til både inden- og udendørsprokekter. Med vores Svanemærket system kan du male hele huset miljøvenlig – fra start til slut.

Produkterne som samlet skaber en Svanemærket helhed, er Nordsjö Tinova Primer Exterior sammen med nogle af vores premium produkter som Nordsjö Tinova Premium Exterior+, Nordsjö One Super Tech og Nordsjö One Door & Window Tech. Ved at anvende disse produkter, kan du være sikker på, at du maler miljøvenlig.

MILJØVENLIGT FOR DIG


At tænke på miljøet når man skal male, er som sagt meget vigtigt. Samtidig er der også andre ting, der betyder noget for, at projektet skal blive miljøvenligt. Ikke mindst dig selv – det er jo trods¨alt dig, der skal gøre arbejdet. For at resultatet skal blive så godt som muligt, er det også vigtigt at du føler dig motiveret og energisk – hele vejen!

Det vil vi gerne hjælpe dig med! Vi har derfor lavet nogle spillelister til Spotify, specielt tilpasset de forskellige maleprojekter. Det spiller ingen rolle, om du er funk-fantast, pop-professor eller trance-tosset – der er spillelister til alle! Her finder du vores spillelister.

Spotify liste

MAL MILJØVENLIG FOR DIT HUS


At male facaden på et helt hus, er et fantastisk og spændende projekt, og samtidig er detomfattende og tidskrævende. Derfor vil du selvfølgelig sikre dig, at malingen du maler med,
holder så længe som muligt. Vi har i over hundrede år udviklet maling til de hårde, nordiske forhold og man kan sige, at vores hårde testarbejde har været det hele værd! Læs mere om vores testarbejde her.

Vi har i dag et unikt sortiment af maling, som er resultatet af dette lange forsknings- og udviklingsarbejde. Vi har helt enkelt maling, som kan slå det meste. Som f.eks. vores
premiumprodukt Nordsjö One Super Tech, der beskytter din træfacade mod fugt og skimmel. År efter år. 
Læs mere om vores Svanemærket produkt, Nordsjö One Super Tech her.

ONE SUPER TECH´S FANTASTISKE EGENSKABER


- Selvrengørende
- Extrem glans- og farveholdbarhed 
- Fantastisk dækkeevne 
- Holdbarhed op til 16 år

Male facade


Anvender du disse produkter, så giver du din nymalede facade den bedst muligt chance for at beholde kvalitet og glans i lang tid. Du maler helt enkelt dit hus miljøvenlig! 
Læs mere om hvor enkelt det er at male træfacaden.

Henter dataene, vent venligst...