Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Sådan maler du din facade

Lær at lave et smukt og holdbart resultat som holder længe

  • Begynd med at sikre dig, at facaden er ren og fri for mug, skimmel, alger og andre belægninger. Behandl overfladen med Original Husrens for at fjerne belægninger. Rengør herefter overfladen med Original Grundrens og skyl efter med rent vand.

 

  • Hvis facaden har været malet tidligere, skal du skrabe eller slibe løstsiddende maling og nedbrudt (gråt træ) bort fra overfladen. Imprægner derefter eventuel bart træ med Tinova Wood Base Oil for at beskytte mod fugtindtrængning og råd og svamp.

 

  • Hvis du skal male nyt ubehandlet træ, er det vigtigt også at være ekstra omhyggelig med imprægnere udsatte dele af facaden, som for eksempel endetræet. Anvend Tinova Wood Base Oil til træet er mættet. For at opnå de bedste resultater anbefales det, at du imprægnerer hele overfladen.

 

  • Derefter skal du komme trægrundmaling på overflader, som er imprægnerede og rengjorte. Vælg Tinova Primer Exterior. Den modvirker fugtindtrængning og giver underlaget en jævn overflade, der sikrer et flot ensartet slutresultat.

 

 

Læs også: Sådan maler du vinduer
Sådan holdes facaden pæn år efter år

Henter dataene, vent venligst...