transparent træbeskyttelse

Selvrensende udendørs transparent træbeskyttelse

Nordsjös produktfamilie One udvides fra to behandlinger til tre. Dækkende og selvrensende facademalig samt hurtigtørrende vinduesmaling, får selskab af en halvmat transparent med selvrensende egenskaber.

Nordsjö One Transparent bygger på delvis samme teknologi som for den dækkende og selvrensende facademalingen, og samtidig med en formular af bindemidler som gør overfladen hårdere, mere jævn og smudsafvisende. Regn vil bidrage til at holde facaden ren, men regelmæssig vedligeholdelse, er stadig nødvendigt da regnen ikke vil kunne rense alt.

træfacade

One Transparent er halvmat og fremhæver træets struktur samtidig med at den giver en god beskyttelse mod UV-stråler, regn og vind. One Transparent er vandafvisende og forebygger at træet sprækker. Den unikke teknologi gør at overfladen både er smudsafvisende og selvrensende. Vi vil ikke have alger og svamp på facaden. Det lever af snavs og smuds som sætter sig fast på overfladen. Med vores self-clean-teknologi tager regnen det værste snavs væk, og det giver mindre eller ingen, begroning.

ONE Transparent

Holder på farve og glans længe

One Transparent er en alkydforstærket akrylbejdse som både er lugtsvag og hurtigtørrende. Ved optimale forhold er overfladen tør efter to timer og kan overmales efter seks timer. Den leveres som standard i clear base (BC) som kan tones i både lyse og mørke farver. Samtidig vil den blive leveret færdigtonet til butikkerne i de 3 mest solgte farver; Black, Black & Brown og Walnut.
Hvis du maler to gange og samtidig systembehandlet med Tinova Wood Base Oil først, vil One Transparent holde på farve og glans i op til 8 år.

One transparent

Selvrensende teknologi - naturen vasker huset for dig

Når det regner på en selvrensende overfladebehandling, følger det meste af snavset med regnvandet. Facaden vil fortsat have behov for lidt rengøringshjælp, da naturens egen vask ikke kommer ind overalt. Vedligeholdelse af facaden vil dog være meget lettere og hurtigere.

One transparent