Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
cf20_color_of_2020_living_room
Bløde sandtoner skaber en afslappet stue med 2020-farven

Alt, hvad du har brug for at vide om Årets Nordsjö-farve 2020

Se inspirationen bag Årets Nordsjö-farve 2020, Tranquil Dawn, og se, hvordan den kan forvandle dit hjem

Hvert år går farvespecialister fra vores Global Aesthetic Center sammen med et hold internationale top-designeksperter for at diskutere de nye globale trends, der vil påvirke os alle. Vi arbejder på at omdanne denne indsigt til en enkelt 2020-farvetendens, der vil have en indvirkning på hjem over hele verden. Så kreerer vi fire smukke farvepaletter rundt om Årets Farve med en stemning og stil, der kan tiltale alle.

2020 er starten på et nyt årti. Det er en ny begyndelse. En ny dag. I en stadig mere hektisk og digital verden er der behov for mening og venlighed. Derfor, inspireret af morgenhimlens farver, har vores farveeksperter skabt en inspirerende ny farvenuance, Tranquil Dawn.

2020's alsidige farve har det med at forandre sig i overensstemmelse med de farvetoner, den bliver brugt sammen med. Det viser sig på forskellige måder i en varm, neutral, blød eller klar farvepalet. Tranquil Dawn befinder sig et sted mellem grøn, blå og grå - som morgenhimlens flygtige skønhed - hvilket gør den til den perfekte farvetendens for 2020.

Her udforsker vi, hvordan 2020-farven, Tranquil Dawn, kan forvandle dit hjem…

Bløde sandtoner skaber en afslappet stue med 2020-farven

Den alsidige Årets Farve 2020, Tranquil Dawn, ser ud til diskret at ændre tone alt efter hvilken nuance, den bliver kombineret med. På ovenstående billede er den brugt sammen med en sandfarvet nuance for at skabe et afslappet og nærende rum, der fokuserer på velvære og positive interaktioner. Trygge og behagelige puder og plaider, varme træsorter og humør-boostende stueplanter fuldender det lette og luftige look.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
F8.12.71 Nordsjö beach day
G4.05.81 Nordsjö calm retreat

Klare farver giver modspil til hvid og sort i dette køkken med 2020-farvetendenser

cf20_color_of_the_year_2020_kitchen
Multifarvet køkken med Tranquil Dawn, Årets Nordsjö-farve 2020

Det her køkken har et køligt og selvsikkert look, hvor grafisk sorte skabe, bordplader i kontrasterende hvid og en klart gul væg træder frem af en mere rolig stribe Tranquil Dawn. I den her blanding har Årets Farve 2020 en anderledes pasteleffekt, som giver looket mere dybde.

Med farverige møbler og legende tilbehør bliver humøret muntert og lyst.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
VN.02.67 Nordsjö distant shadow
F9.44.69 Nordsjö vibrant yellow
T7.05.25 Nordsjö darkened storm

Et roligt og fredeligt soveværelse med Årets Farve 2020
cf20_colour_of_the_year_2020_bedroom

Dette soveværelse er den perfekte modgift mod det moderne, hektiske liv. Her er hverdagslivet skrællet ned til de smukt enkle nødvendigheder. Væggene er malet i Årets Farve 2020, Tranquil Dawn, der her har en nedtonet, minimalistisk effekt, når den bliver kombineret med en væg og loft i samme tone, så den fremstår som en ramme og markise til sengen.

Materialerne i rummet inkluderer hør, træ og marmor i deres naturlige udtryk, som skaber rum til hvile og fornyelse. 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
CN.02.38 Deep Melun
T3.04.12 Nordsjö cobalt night

Skab en varm og udtryksfuld bolig med 2020-farvetendenserne

cf20_2020_color_trends_living_room
Skab en varm og udtryksfuld bolig med 2020-farvetendenserne

I denne varme og kreative stue kombineres stærke og mættede farver, inklusive bladgrøn og blågrøn, for at skabe en intens stemning. Årets Farve 2020, Tranquil Dawn, får en beroligende rolle i denne farvepalet og giver blegnet kontrastnuance, der skaber balance i looket.

Med håndlavet kurveflet, mundblæst glas og blomstermotiver giver dette rum mulighed for at genetablere forbindelsen til fortiden i et opdateret miljø, hvilket giver en hyggelig og inspirerende atmosfære.
 

Hvilke farver?

P0.10.40 Nordsjö mountain ridge
J8.19.33 Nordsjö Forest Ground
J5.03.71 Tranquil Dawn

Vil du bruge mere end én farve til at skabe en opdelt effekt? Find ud af, hvordan du skaber en perfekt tofarvet væg.

Henter dataene, vent venligst...