Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
cf20_natural_kitchen
Naturligt køkken i gråt med køkkenskabslåger malet i Tranquil Dawn

Sådan forvandler du din køk på fire forskellige måder med Tranquil Dawn

Er dit køkken klar til en ny farve? Vi viser dig fire måder at opdatere det på med Tranquil Dawn, Årets Nordsjö-farve 2020

I vores søgen efter mening finder vi svar og trøst i hinanden og samler venner og kære for at holde fast i værdifulde forbindelser. Dette sker ofte i køkkenet, hjemmets sande hjerte Vis din individualitet frem i dette rum. Den nemmeste måde at opdatere på er med maling, så tag inspiration fra en af vores fire paletter, der tager udgangspunkt i Tranquil Dawn, Årets Farve 2020.

1. Nyd et naturligt køkken med varm grå

En lys grå giver en beroligende baggrund til at lave mad og være sammen med ens kære. Det er en alsidig farve, der puster diskret varme ind i et rum, når den fremhæves af varmere nuancer. Det kan du opnå med koralfarvede detaljer på dine lamper og anden indretning.

Gør betonbordpladers industrielle look lidt blødere ved at male dine skabslåger i let og luftig Tranquil Dawn. Tilføj livlige grønne planter for at give et skud energi. Hold atmosfæren rolig og fattet med et lidt tilfældigt udvalg af glaskrukker og -vaser, som giver et afslappet look.

Hvilke farver?

T5.03.76 Nordsjö bluish haze
J5.03.71 Tranquil Dawn

2. Skab et glædesfyldt køkken med klare farver

cf20_happy_kitchen
Muntert køkken i orange, pink og Tranquil Dawn

Gør dit køkken til stedet at være med sjove, modige farver. En markant væg i brændt orange vil helt sikkert føje energi og liv ind i dine måltider.

Brug en opdelt effekt kreativt, og mal dine hylder i den samme blegt lyserøde som væggens øverste tredjedel, og få en glidende overgang mellem farverne. Indram det med en vertikal stribe Tranquil Dawn for at skabe balance.

Match dit køkkeninventar med væggene for at få en trendy popkunst-effekt.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
C6.49.48 Nordsjö flame orange
B7.06.78 Nordsjö raspberry shake

3. Få ro på med et minimalistisk køkken i Tranquil Dawn

cf20_minimal_kitchen
Minimalistisk køkken i grå og grøn

Kombiner nuancer, der ligner hinanden, for en fredfyldt fornemmelse. Mal den største blok i kølig grå for at understøtte Tranquil Dawns himmelgrønne tone.

Bind hylder og opbevaringsplads sammen ved at male begge i den samme askegrå kulfarve med smart, mat finish.

Få det sofistikerede look med et omhyggeligt indrettet, minimalistisk køkken. Indret med udvalgte nødvendigheder for at få et rent og enkelt look, og tilføj varme med teksturer i træ.

Har du brug for lidt hjælp med at sammensætte nuancer? Bestil en Nordsjö Colourtester i dag. Den dukker op i din postkasse og er en let måde at se hvilke farver, der ser bedst ud sammen.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
NN.01.54 Nordsjö lichen grey
T3.04.12 Nordsjö cobalt night

4. Udtryk dine kulinariske evner i et kreativt køkken

CF20_Creative_Kitchen
Kreativt køkken i olivengrøn og Tranquil Dawn

Maling er et lettere og billigere alternativ til en stænkplade, og med Perform+ Easy2clean giver den robuste og vaskbare finish dig mulighed for at tørre pletter væk igen og igen, mens kvalitetsfarven holder rigtig længe.

Smag rummet til med en dyb olivengrøn. Dens jordnuance minder om mere traditionelle tider. Brug den til at indramme et funktionelt rum, når der tilberedes mad. Mal resten af væggen i Tranquil Dawn for at gøre rummet luftigt og opløftende.

Fremhæv det rustikke tema med keramik, træ og håndlavede glaskrukker. Vis din kærlighed til madlavning eller bagning frem med et udvalg af dine nyeste kreationer på indbydende fade.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
F1.35.35 Nordsjö cinnamon cake

Du skal ikke bekymre dig om at holde lyse farver rene i børneværelset. Brug Easy2Clean. Se, hvordan du kan skabe den rette stemning i børneværelset med Årets Farve 2020-farvepaletter.

Henter dataene, vent venligst...