Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
cf20_modern_living_room
Moderne stue med Tranquil Dawn

Sådan forvandler du din stue på fire forskellige måder

De nyeste farvepaletter, der kan forny din stue med Årets Nordsjö-farve 2020

Er din stue klar til en overhaling? Vi viser dig, hvordan skaber stemninger med vores fire nye, inspirerende farvepaletter. Vores stadig mere digitaliserede liv og travlere hverdag giver os behov for at træde et skridt tilbage og overveje, hvad der gør os til mennesker. Få føling med det, der gør dig til dig, med paletter, som skaber et hjem for Omsorg, Leg, Mening eller Kreativitet.

1. Den lindrende, moderne stue

Tranquil Dawn er udgangspunktet for dette sofistikerede rum, der har en underspillet, luksuriøs stemning.

Den bløde pastelnuance giver en rolig, svævende baggrund, der hjælper dig sætte tempoet ned og passe bedre på dig selv og dine omgivelser. Lav en moderne fortolkning af en tidstypisk detalje med en høj, horisontal stribe i en varm, let krydret sandnuance.

Indret med lineære metalliske ting - sort metal og vinklede standerlamper giver et slankt look. Tilføj komfort med puder med struktur og plaider, og afslut med et matchende gulvtæppe, der binder alle farverne sammen.

Hvilke farver?

J5.03.71 / Tranquil Dawn
F8.12.71 / Nordsjö beach day

2. Den glade, lyse stue

cf20_bright_living_room
Lys stue med striber

Skab positiv stemning med levende farvetoner, der minder om barndommens begejstring. Flerfarvede striber er stilfuldt oprørske. Se, hvor let det er at male din egne striber her. Brug pink og gul i den øverste stribe for at give en opløftende fornemmelse af sorgløs legesyge.

Mal med Tranquil Dawn i den største blok nederst på væggen for at afbalancere den pink og gule farves intensitet. Føj sjove strejf af livlige farver til rummet med ottomaner i pink og blå. Indret med et sennepsfarvet tæppe, der matcher vægfarven for at binde indretningen sammen.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 / Tranquil Dawn
C9.21.58 / Copper Orange
F9.44.69 / Nordsjö vibrant yellow

3. Den beroligende, minimalistiske stue

CF20_Minimal_Living_Room
Minimalistisk stue i muldvarp

Skab et fredfyldt rum, hvor du kan slappe af og reflektere. En blød muldvarpefarve giver den perfekte baggrund til at nyde fredelige aftenener. Giv rummet kontrast ved at male mindre vægområder i en blød chokoladenuance.

Hold dig til det basale, og dekorer med enkelt tilbehør i naturlige træ- og stenteksturer for at få en rolig og minimalistisk stue.

Naturligt og kunstigt lys kan ændre farvers udseende og den stemning, de giver. Vil da have et super tip til at vælge farve? Bestil en Nordsjö Colourtester for at prøve farver på dine vægge, på en let måde, der ikke sviner.

Hvilke farver?

CN.02.38 / Deep Melun
EN.02.78 / Nordsjö blushed grey

4. Den udtryksfulde efterårsstue

cf20_autumn_living_room
Efterårsstue i mørkegrøn

Genopdag livets vigtige ting, og saml venner og dine kære i et indbydende hjem. En kraftig olivengrøn afspejler dybe efterårstoner og skaber en varm og indbydende baggrund for livlige sammenkomster. Sammensæt med en markant marineblå farve for lidt ekstra drama.

Fremhæv det jordbundne tema med træmøbler og vævede elementer. Udtryk din personlighed med feriesouvenirs og håndlavede ting, der giver folk noget at tale om.
 

Hvilke farver?

E2.04.21 / Nordsjö cocoa treat
U0.10.20 / Nordsjö indigo depths

Foretrækker du at være vært, mens du fremviser dine evner i et køkken? Se, hvordan du kan bringe Årets Farve 2020 til live i dit køkken.

Farver indlæses...