Terrasse 4
Terrasse 4

Velkommen udenfor!

Vi læner os tilbage og nyder hjemmets favoritrum – terrassen!

Mærk solens varme stråler.

Det er nu, at vi begynder at få fregner og igen ser haven vokse sig stærk. Vi giver os tid til lang morgenmad i det klare morgenlys og nyder sen aftensmad i den lune sommervind.

Vi læner os tilbage og nyder hjemmets favoritrum – terrassen! Giv terrassen et godt forarbejde og nogle beskyttende lag olie. Så kan den holde sig flot i mange år, trods stærk sol, regn og alle sommerens kaffepletter.

Terrasse 4
Terrasse 4

Lev lidt grønnere

Nu er trenden stærkere end nogensinde før – terrassen skal føles så naturlig som mulig. Derfor er det en god idé at lade terrassen have en mere mild og naturtro farve. Samtidig kan havemøblerne godt tåle at have lidt stærkere farver, så du skaber en spændende atmosfære. Det vigtigste er, at du skaber et sted, hvor du trives.

Terraser 2
Terraser 2

Skab nye rum

Du kan give udestuen en indbydende rumfornemmelse. Du kan give udestuen en indbydende rumfornemmelse ved at betone indtrykket af gulv, vægge og lofter. Brug smukke farver, som harmonerer med planterne i krukkerne på terrassen eller klematisen, som klatrer op ad pergolaen. Fyld terrassen med blomster, krydderurter, siddepladser og muligheder. Puder, tæpper og måtter giver også en hyggelig stemning.

Beklæd hele huset

Se terrassen som en del af hele huset.

Sort husfacade

Det kan være svært at forsøge at finde nøjagtig den samme farve, hvis huset er malet. Så er det lettere at bruge en terrasseolie, som i stedet giver en behagelig kontrast til facaden. Hvis du ønsker et afslappet og stilrent miljø, er det godt at vælge en lidt mere neutral farve.

Terraser 5
Terraser 5

Farvekort