Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Stue med stråfarvede vægge

Føl naturens magi i dit hjem med Årets farve 2023 fra Nordsjö

En strålende og opløftende farve - Årets farve 2023 fra Nordsjö, Wild WonderTM, får os til at føle os forbundet med naturen og hjælper os med at føle os bedre tilpas i vores hjem. Find ud af, hvordan vi vælger Årets farve, og hvordan vi kombinerer den med tidens farvetoner for at forandre forskellige rum...

For at sikre, at vi vælger en Årets Farve, der føles relevant og aktuel, foretager vi en grundig global forskning. Hvert år afholder vi en Trend Forecast og beder et panel af internationale designeksperter om at dele deres viden om, hvad der vil påvirke den måde, vi lever på, de næste fremtidige år. Ved at forstå, hvor verden er på vej hen, kan vi finde frem til en farve, der matcher den aktuelle ånd.

I år, hvor naturens verden står øverst på den globale dagsorden, talte vi om de forskellige måder, naturen støtter og inspirerer os på. Vores samtaler førte os til et tema for Årets farve 2023 fra Nordsjö: spirende vidundere – et udtryk, der indkapsler naturens transformerende kraft – og for selve farven. Wild WonderTM er en strålende naturlig farve, der tilbyder os en forbindelse til naturen, og som skaber en følelse af naturens magi i vores hjem. Omkring denne farve har vi skabt fire letanvendelige farvepaletter: Lush, Buzz, Raw og Flow. Hver farvepalette fortæller historien om de forskellige måder, naturen inspirerer os på.

Skab et blødt udtryk til køkkenet 

 

At være i naturen får os til at føle os bedre tilpas, og skovens beroligende farvetoner i vores Lush-palette kan skabe en fornemmelse af at være rodfæstet og støttet. Her bringer kombinationen af blød grøn og Wild WonderTM varme og blødhed ind i et køkkenområde.

Klik her for flere idéer og inspiration til brug af Lush-farver.

 

Farver:
Nordsjö Khaki Green G3.12.56
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Køkken med tofarvet væg

Skab et rum til familien fuld af glæde  

 

De levende nuancer i vores Buzz-palet hylder biodiversiteten på en mark med vilde blomster. Her tilføjer de et stænk af lyse farver til en væg, der er malet i Årets farve 2023, Wild WonderTM, hvilket skaber et rum til familien fuld af glæde, som føles legende og forfriskende.

Klik her for flere idéer og inspiration til brug af Buzz-farver. 

 

Farver:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Street View B1.18.51
Nordsjö Deepest Soil D6.38.51 

Værelse med stribede vægge og gyngehest

Skab et indbydende soveværelse 

 

Med påmindelser om de utallige naturmaterialer, vi finder rundt omkring os, er vores Raw-palette varm og berigende. Her kombineres en blød brun med Årets farve 2023 fra Nordsjö, Wild WonderTM, for at skabe et soveværelse, der føles behageligt og omfavnende.

Klik her for flere idéer og inspiration til brug af Raw-farver.

 

Farver:
Nordsjö Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Soveværelse med bløde brune og gyldengule vægge

Skab balance i et børneværelse

 

Vores Flow-palette handler om at skabe balance i hjemmet. Denne tofarvede effekt kombinerer blød blå med Wild WonderTM for at skabe et look, der er sjovt, men ikke overvældende – perfekt til et børneværelse.

Klik her for flere idéer og inspiration til brug af Flow-farver.

 

Farver:
Nordsjö Bright Skies T0.10.70
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Børneværelse med tremmeseng og stribet væg
Farver indlæses...