Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Et soveværelse med mørkeblå vægge og lysere stiber øverst

Bring balance til dit hjem med kystfarver

Inspireret af tidevandet, bølger og jordens naturlige rytmer, kan Flow farvepaletten hjælpe med at skabe en følelse af kontinuitet og balance. Prøv disse fire dekorationsidéer for at få dit hjem til at føles i takt med naturen.. 

I nutidens højteknologiske verden med høj stress-faktor, kan det være en udfordring at gøre det, vi ved er bedst for vores velvære. At opnå bedre balance kommer af at føle sig i harmoni med naturens regelmæssige rytmer, og i vores hjem har vi brug for et rum, der afspejler det naturlige momentum.

Vores Flow-farvepalette består af bløde, flydende toner, der er inspireret af kysten – skal-pink, småstens-grå, havblå. Anvendt sammen med Nordsjö Årets farve, Wild Wonder TM, er de ideelle til at skabe et rum som giver en følelse af balance.

En blanding af lyse og mørke nuancer giver Flow-farvepaletten uendelige muligheder for at eksperimentere med malingseffekter og farveblokering, og fordi dette er varme kystfarver, fungerer de godt selv i rum med mindre naturligt lys. 

Skab en stue med balance 

 

De flydende toner i vores Flow-farvepalette kan bringe klarhed til et travlt familie-rum. At skabe en delt-væg effekt, med øverste del i en bleg lilla farve med en blød hvid undertone, bringer øjeblikkelig balance, mens et tyndt bånd af Nordsjö Årets farve, 2023 Wild WonderTM, tilføjer varme og visuel interesse.

 

Hvilke farver?
Nordsjö Ghost Grey ON.00.78
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Silver Trophy TN.01.71

En delt-væg effekt med en linie som deler stuevæggen i midten; stort vindue til højre

Åben et smalt soveværelse

 

Tænk smart vedrørende farver i et soveværelse der er kompakt, for at få rummet til at føles større. Vægge malet i bløde neutrale farver fra vores Flow-farvepalette hjælper med til at få dette rum til at føles større, mens en horisontal linje i Wild WonderTM  trækker øjet op for at skabe en illusion af rum. Det er nuancer, der fungerer glimrende med naturligt lys, giver varme og balance, uanset tidspunktet på dagen.

 

Hvilke farver?
Nordsjö Soft Sand F4.04.73
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Utopia F0.03.66

Et soveværelse med en malet delt-væg effekt og en strågul farve i vinduesrammen.

Brug farver til zone-opdeling

 

Det er nemt at eksperimentere med zone-opdeling, når du arbejder med én sammenhængende farvepalet. Her, sammen med en væg malet i en blød blå farve, bruges en lysere nuance til at definere køkkenområdet – en effekt understreget med en stribe af farven Wild WonderTM. Fordi farverne er tonende og komplementære føles farvetemaet flydende og afbalanceret.  

 

Hvilke farver?
Nordsjö Bright Skies T0.10.70
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Infinite Sky S9.06.72

Et køkkenområde bestående af træenheder med hvide bordplader, defineret med en malet firkant af en lys gråblå farve.

Eksperimenter med farveblokering 

 

Nuancerne i vores Flow-farvepalet er perfekte til farveblokering – og tilbyder dig spændende kombinationer, der føles afbalancerede. Her reflekterer en blød, blå karakteristisk væg det naturlig lys, mens en bleg lilla og Nordsjö Årets farve, Wild WonderTM, tilføjer varme og visuel interesse.

 

Hvilke farver?
Nordsjö Bright Skies T0.10.70
Nordsjö Silver Trophy TN.01.71
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En arbejdsplads med en væg malet i pastelblåt op mod et vindue.
Henter dataene, vent venligst...