4 måder at give dit barns soveværelse en makeover med Spiced Honey

Trænger børneværelset til en opdatering? Find en stil, der passer til dine børn, med Årets Nordsjö-farve 2019

Vi vil allesammen gerne give vores børn en fantastisk barndom , og børneværelset er et godt sted at starte. Børns soveværelser er så vigtige, fordi det er stedet, hvor de kan hvile, lege, vokse, lære og være sammen med deres venner. Det er vigtigt at skabe et rum, der passer til deres behov og afspejler deres voksende personligheder. Spiced Honey, årets Nordsjö-farve 2019, er dejligt alsidig og kan være med til at skabe den perfekte stemning til dine små – uanset om det skal være livligt eller beroligende. 

1. Det afslappende børneværelse

I det her rum er stemningen afslappet men sofistikeret. Når den sættes op imod blød pink og stærk bordeaux, får Spiced Honey en fint gylden tone, der giver en luksuriøs fornemmelse, ideel til en fin, ny baby.

Hvilke farver?
D8.06.74 / 
E4.22.49 / 
A3.20.13 / 

2. Det beroligende børneværelse

Skab et drømmende og roligt børneværelse med bløde pastelnuancer, blandet med Spiced Honey-detaljer, der fremhæver døre og vinduer. Blegt træværk, charmerende indretning i pastelfarver og fine tekstiler med print fuldender det her rolige og yndefulde look.

Hvilke farver?
G5.07.73 / 
B6.05.73 / 
E4.22.49 / 

3. Det hyggelige børneværelse

Skab en behagelig atmosfære i et mindre barns soveværelse med blød blå og varm terrakotta-orange. En malet liste fremhæver området ved sengen og skaber en interessant detalje. Brug kontrasterende farver for at give liv, og indram listerne med en tynd Spiced Honey-kant, hvilket giver tyngde, der balanceres af enkle møbler og varme træsorter.

Hvilke farver?
L8.04.50 / 
D0.34.47 / 
E4.22.49 / 

4. Det livlige børneværelse

Hvis dit barn skal have et lidt anderledes soveværelse, så kan denne legesyge farvepalet være noget for dig. Her er dristige og skarpt lyse farver blandet med knasende hvide og varme, neutrale farver, inklusiv Spiced Honey, som tilsammen giver et forfriskende og energisk look, der dog er beroligende nok til en middagslur. Gør det interessant ved at male horisontale striber i lyse komplementærfarver, så væggen gør sig til eftertrykkeligt til kende.

Hvilke farver?
JN.00.88 / 
E0.62.53 / 
C5.57.42 / 
E4.22.49 / 

Inspireret?

Se, hvordan Spiced Honey og de nyeste farvepaletter med Årets Farve kan forvandle dit barns soveværelse med Nordsjös Visualizer-app