Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
ONE SuperTech

Arkitekttegnet og zoneinddelt hvid idyl

Zoneinddelt udeområdet og arkitekttegnet hus helt i hvidt hos Irene.

Drømmen var et arkitekttegnet hus med tydelige zoner og udsigt fra stuen og køkkenet, forælder- og børnezone samt et zoneinddelt udendørs område tilpasset til huset. Arkitektkontoret Ramp Arkitekter har tegnet det smukke hus, som ligger på Sola i Stavanger. Huset fordeler sig over tre etager, og udenfor er der en udsigt, som kan tage pusten fra enhver. Fjeld, fjord og landskab skaber omgivelser i blåt, gråt og grønt.

Murtex Stay Clean

Det arkitekttegnede hus er malet i hvidt, og haven har et japansk-inspireret design med få farveindslag og stram minimalisme. Alligevel fremstår den frodig, grøn og detaljerig. Udeområdet er opdelt i forskellige zoner med højbede. Materialevalget er en kombination af træ, beton, pudsede mure og grønne planter – hvor forskellige græssorter skaber farvevariationer.  

Huset er malet med husmalingen ONE SuperTech i en farven White Wisper (SNE) (NCS S0500-N). Havens øverste plan er dækket af pudset beton, som er malet med malingen Murtex Stay Clean i samme farve. Begge malinger er selvrensende og vasker sig selv, når det regner. 

 

Plantekasser med grønne planter og græs, som er bygget til stedet, indrammer de forskellige zoner. Alle plantekasserne er malet i samme hvide farve som huset, men materialevalget er både mursten og træ. Kasserne er fyldt med hvide dekorsten, som giver et rent grafisk udtryk i forhold til alt det grønne og holder ukrudt væk. 

 

Der er store hvide plantekrukker med forskellige typer græs i de forskellige zoner omkring huset.

One Super Tech

Foran huset er der en langsgående, ugeneret terrasse. Der er udgang til terrassen fra spisestuen, og den er bejdset i en lys grå farve.

Indendørs er farvevalg og planløsning nøje planlagt, og stue, køkken og spisestue er ét stort alrum med store vinduesflader og vidtstrakt udsigt. De gråmalede vægge giver stuezonen karakter og fremhæver billedvæggen. 

Indendørs er farvevalg og planløsning nøje planlagt
Henter dataene, vent venligst...