Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

BLIV INSPIRERET AF PASSIONEN FOR FARVER OG FORM HJEMME @AIMFORHAPINESS

I et lækkert funkishus på 150 kvadratmeter med en fantastisk havsutsigt og tagterrasse, bor Jannicke som driver instagramkontoen @aimforhappiness og bloggen, aimforhappiness.com

På Nesodden udenfor Oslo har Jannicke Valen og hendes mand, bygget deres drømmehus, som ikke kun er smukt udefra, men i den grad også indenfor, hvor Jannicke har skabt et interiør og design med vidunderlige farver og en udpræget personlig stil.


PASSIONEN FOR FARVER SES I HELE HJEMMET


Jannicke elsker virkelig farver og det har sat et stærkt aftryk på hele hendes hjem. Hun er uddannet grafisk designer og hun har et godt øje for detaljer, hvilket man tydeligt ser i de inspirerende og spændende interiørfotos hun tager. Hun er virkelig en kreativ æstetiker og brænder for at fortælle en visuel historie og inspirere både kunder og hendes læsere.
Jannickes passion for farver har også givet hende et stort kendskab til farvelære, hvordan man skal arbejde med farvekombinationer og hvordan man skaber en eminent indretning i sit eget hjem.  

For Jannicke ligner ingen arbejdsdage hinanden. Hendes arbejdsuger er et skønt miks af alle mulige opgaver. Alt fra homestylings, diverse indretningsprojekter, styling- og fotoopgaver og farve-sammensætninger hjemme hos kunder.
The Happy-palette

Farve paletten som Jannicke har fundet sammen med os fra Nordsjö har hun selv valgt at kalde ”The Happy-pallette”. Jannicke forklarer selv sine tanker og følelser for denne palette og de forskellige farver således:


”Jeg elsker farver! De giver mig energi men samtidig også harmoni i sjælen. Det jeg elsker er, at man ved hjælp af forskellige farver og nuancer, kan stikke ud fra mængden og skabe et helt personligt touch på sit hjem. Jeg synes, at det er så vidunderligt, at flere tør tage farver ind i sine hjem og ikke bare male hvidt, fordi det er trygt og nemt. Farver tilfører noget ekstra og fremhæver både detaljerne i hjemmet samt personlighederne som bor der.

Hjemme hos os er der mange og stærke farver, og vi har virkelig skabt vores helt personlige touch og fundet en stil som vi trives rigtig godt med. 

Jeg valgte farverne Aimforhappiness Blue og Aimforhappiness Green Balance, fordi jeg havde et stærkt ønske om at få naturen ind i vores hjem. Aimforhappiness Peony, som desuden er en af farverne i Nordsjös Nordic Colours 2018 palette, er en skøn kontrastfarve til de to andre farver. Peony fungerer lidt som det legesyge og kreative krydderi i paletten.  

I et af mine seneste projekter herhjemme, har jeg kombineret  Aimforhappiness Peony med Nordsjös årets farve 2019 – Spiced Honey. Og det blev bare perfekt. Mere om det lidt længere nede.”

AimForHappiness Blue


Med det blå smukke hav lige udenfor vinduet, så er det ikke svært at se hvor Jannicke har fået sin inspiration til farven, AimForHappiness Blue, fra. Hendes ønske om at tage den smukke havudsigt ind og på den måde forlænge udsigten, har hun haft succes med. Jannicke har malet med AimForHappiness Blue i sin stue og farven er en smuk kontrast til de stærke, kulørte indretningsdetaljer, og samtidig et smuk komplement til de øvrige mere jord-tonet nuancer som er repræsenteret i stuen.
Jannicke får ofte kommentarer og billeder på de sociale medier samt mails, fra følgere som også har valgt at male deres hjem med farven. Kig gerne mere på hashtagget #AimForHappinessBlue på Instagram for mere inspiration.

"Jeg er utrolig glad for, at vi har haft succes med at få så meget naturfølelse ind i vores hjem. Vi har en fantastisk havudsigt og et smukt naturligt lys herhjemme. Og for mig, som selv er fotograf og tager mange interiør-billeder, så er det naturlige lys helt vidunderligt.”
 
Lyskilder er også noget, som Jannicke ser som en vigtig ting at tænke på i forhold til sit hjem. Her kan man både skabe en kold og en varm følelse, afhængig af hvad man vil opnå. I Norge hvor vinteren og mørket strækker sig over en lang periode, så foretrækker Jannicke et varmt lys.

AimForHappiness Green Balance


Farven AimForHappiness Balance er inspireret både af det blå hav og alt det grønne som naturen har at byde på. Den smukke natur som vi ser lige udenfor vinduet i soveværelset fortsætter inde på væggen i soveværelset og det er ikke en tilfældighed, at AimForHappiness Balance passer perfekt sammen med farven i stuen, AimForHappiness Blue. De to rum ligger en suite med hinanden og helhedsindtrykket, samt muligheden for at fremhæve detaljer, som er et af Jannickes mange egenskaber, bliver meget tydelig her.

Et tip fra Jannicke: Når du skal vælge farve til dit hjem, så er det vigtigt at tænke på helheden. Vær ikke bange for at vælge en kontrastfarve til de andre farver i dit hjem. Bare tænk på at de trods deres forskelligheder, skal kunne fungere med hinanden og være i harmoni med dit hjems forskellige indretningsdetaljer.”

AimForHappiness Peony


Jeg er virkelig forelsket i rosa og denne farve er nærmest mest inspireret af det der ikke er perfekt i naturen. Det er en farve som er noget helt andet, og som alligevel passer perfekt sammen med mine to andre farver.

Det er en legende og kreativ farve, og tanken var fra starten, at den skulle fungere som en kontrast til de øvrige farver. Selvfølgelig er det også vigtigt, at de er i harmoni, men lige nøjagtig med denne farve søgte Jannicke det lille ekstra – det kreative krydderi.  

Inspirationen til farven kom fra lilla syrener og gule solstråler, lethed og naturlighed og sidst, men ikke mindst, også lidt skøn nostalgi. AimForHappiness Peony er en farve som du både kan bruge til at forny gamle møbler med, og samtidig male på en endevæg eller i et helt rum.  

På billedet herunder er den klassiske IKEA-taburet malet med farven Aimforhappiness Peony og væggene er malet med farven AimForHappiness Blue.

SMÅ TIP FRA JANNICKE!
Sådan skaber Jannicke den perfekte efterårs-hygge hjemme hos sig selv:

  • Sats på lidt dybere farver på indretningsdetaljerne
  • Invester i et hyggeligt, lidt tykkere gulvtæppe
  • Levende lys – vi kommer ikke udenom, at det er den ultimative lyskilde indendørs
  • Blomster og grønne planter. Blomster er en nem måde at løfte et hjem på   
  • Skab smukke stilleben i efterårets farver. Læs Jannickes artikel og se hendes inspirerende DIY video som giver dig idéer til hvordan du skaber det perfekte stilleben! Stilleben in motion
  • Sidst men ikke mindst – mal. En ny farve i soveværelset eller i stuen er altid herligt.

NAVN: Jannicke Valen
FAMILIE: Bor sammen med Esben Johansen, fotograf. Datteren Stella 7 år (bliver 8 år i november) og Embla 2 år.
BOR: I et funkishus på en halvø udenfor Oslo der hedder Nesodden.
ARBEJDE: Arbejder til hverdag med sociale medier, styling- og fotoopgaver, blogger på aimforhappiness.com , diverse indretningsprojekter og farve-valg hjemme hos kunder
DRØMMEPROJEKT: Skrive bøger, eller i hvert fald afslutte en af de bøger jeg er begyndt at skrive

Henter dataene, vent venligst...