Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Stue med vægge i en blød lyserød farve og en grå sofa

Skab dit helt eget sted med Årets Farve 2024 fra Nordsjö

I en hektisk verden har vi brug for at kunne føle os godt tilpas i vores eget hjem. Find ud af, hvordan Årets Farve 2024 fra Nordsjö og vores tre nye farvepaletter kan hjælpe dig med at skabe dit helt eget perfekte rum ...

I nutidens travle og komplekse verden er det vigtigere end nogensinde at skabe vores helt eget sted; et sted hvor vi føler, at vi hører til. Det var den følelse, der blev skabt ved vores Trend Forecast-brainstorm, hvor internationalt anerkendte designeksperter delte deres tanker om, hvad vi får brug for fra vores hjem i de næste par år.

Vores samtaler førte os til et tema for Årets Farve 2024 fra Nordsjö: ‘Et sted hvor du føler dig hjemme’ og til selve farven, Sweet Embrace™. Omkring denne bløde og positive farve har vi skabt tre letanvendelige farvepaletter: en Warm color story, en Calm color story og en Uplifting color story. Hver farvepalette indbyder til at skabe et rum på en ny måde, hvor man kan føle sig fuldstændigt hjemme

Start med et positivt fundament

Sweet Embrace™ er en delikat og optimistisk farve, inspireret af blødheden fra fjer og aftenskyer. Ud over at være en varm nuance der står flot alene, er det også en fantastisk grundfarve, der er ideel til at kombinere med mange andre nuancer. Diskret og sofistikeret antager den forskellige toner i forskelligt lys - den bringer varme til nordvendte rum og blødhed til solbelyste rum.

Vaser og blomster på en hylde mod en væg malet i en blød lyserød farve

Gør dit arbejdsområde hyggeligt

Vi har brug for, at alle dele af vores hjem føles velkendte og betryggende, og de globale jordfarver i vores Warm color story skaber den perfekte baggrund. Her skaber brændt orange og Sweet Embrace™ en farveflow-væg med en følelse af omsluttende blødhed. Vil du gerne have dette look? Se vores praktiske trin-for-trin-video.

En spisestue med vægge malet i brændt orange og blød lyserød ved hjælp af en farveflow-effekt.

Skab et beroligende køkken

Selv et travlt køkken kan føles roligt og fredeligt med de rigtige farver. Vores Calm color story består af naturlige grønne og blå farver, der kan bringe en rolig og flydende følelse til et rum. Her sætter to dybe grønne nuancer tonen og Sweet Embrace™ tilføjer et varmt touch.

Et køkken med skabe malet i skovgrønt og vægge over køkkenskabene malet i en lettere og lysere grøn. Den tilstødende væg er malet i en blød lyserød farve.

Gå efter et optimistisk soveværelse

Ved at blande drømmende toner af syrener og gule farver kan vores Uplifting color story skabe en sjov og venlig baggrund uden at det overdøver rummet. Her, sat op imod Årets Farve 2024, Sweet Embrace™, bringer blød okker et ekstra pust af varme ind i soveområdet.

Et soveværelse malet i en blød lyserød farve med en væg bag sengen malet i en gul nuance.
Henter dataene, vent venligst...