Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
hero_hoyersginred

Nobel yellow på vægge og Lavish yellow på lister og døre

Urbant og overdådigt

Hjemme hos Sofie Izard Höyer

Sofie Izard Höyer @izardhoyer og Sara Guldbrandsson @sginred arbejder sammen som indretter og stylister. Duoen indretter for privatpersoner, virksomheder, offentlige miljøer og set design (opsætning af reklame miljøer). I foråret dette år tog de kontakt til os fra Nordsjö, via en af vores Nordsjö Idé & Design-butiker i Sverige, Striddes farvehandel, Växjö. De havde en idé om at producere 3 nye farver fra AkzoNobels centrale ACC-farvesystem.

Klassiske og tidløse farver

De havde en idé om at finde klassiske, tidløse farver; en sennepsgul, en flot brun og noget der passer til disse farver. De fortæller dette om deres valg af navne:

”Vi vil højne den gule farves status, da vi synes denne farve længe har stået lidt i skyggen. I Sverige kopples den gule farve sædvanligvis sammen med ”Retro” og farven kaldes tit "Sennepsgul”. Vi har valgt navne som hverken knyttes til sennep eller nogen speciel stil*.

Lavish Yellow – rigelig, overdådig & generøs

Nobel Yellow – ædel, statelig & fornem

Urbane Light – Høflig, erfaren & verdslig - Urbane og Light hentyder til byens mange lys. Disse tre farver matcher hinanden godt. Vi rådgiver dig gerne om, hvordan du kan kombinere farverne, ved at male vægge, lofter samt træmøbler og trædetaljer.

Nobel yellow, Lavish yellow hos Sofie Izard Höyer

Miljøbilleder i alle tre farver: Nobel yellow, Lavish yellow og Urbane light

Århundredskiftelejlighed med wow-effekt

Tanker, da vi satte farve på Sofies hjem:

Sofies lejlighed er en såkaldt typisk århundredskiftelejlighed, med højt til lofte og med stuk.

Entréens vægge og loft er malet i farven Urban Light. Når du træder ind i et hjem, vil du gerne føle varme og da entréen er meget lang og smal, passer netop denne lysere farve godt hertil. Gulvlister og døre er malet i farven Lavish Yellow. Farven giver en wow-effekt og fremhæver de smukke detaljer. 

Stuen er malet i farven Nobel Yellow på vægge og loft, dør og lister i farven Lavish Yellow. Et rum, hvor mange kan hygge sig, er altid rart, når det får tilført mere karakter og energi. Farverne får desuden ekstra kraft, når solen sniger sig ind ad vinduet ved middagstid - det er næsten magisk. Ved skumring føles farven helt sober.

Hal i urbane light og nobel yellow

Farven Urbane light i entréen

Mildere farver til teenage-værelset

Teenagerne, Siri og Mira, valgte farven Urbane Light til både vægge og loft. Gulvlister og døre er som i de andre rum malet i farven Lavish Yellow. En farve der er super let at tage til sig, for den der har det lidt svært med stærkere farver. Farven giver enhver teenager lyst til at stå op om morgenen.

tonårsrum i mjukt beige

Farven Urbane light på teenageværelserne

Henter dataene, vent venligst...