Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Giv dit rum nyt liv ved at blande nyt og gammelt

Ikke meget skaber en så hjemlig følelse som gamle ting. Smukke brugte møbler har ofte en fin patina og fortjener at blive vist frem, og ikke stå gemt væk på et mørkt loft. Tilføj også en smuk vægfarve for at give møblet et ekstra løft.

Lad dine favoritmøbler og ting – uanset om det drejer sig om farmors gamle garderobeskab, morfars gamle legetøjsbil eller det gamle fad du fandt på loppemarkedet i sommers – stå fremme og få en plads i dit hjem. Bland gerne gamle møbler med nye! Det er nemlig i blandingen af gammelt og nyt, at skønheden kommer frem og den personlige stil skabes. At det så også er budget- og miljøvenligt er kun en bonus.

Vil du give et gammelt møbel et nyt frisk look kan du med fordel male det. Læs vores tip til hvordan du enkelt gør det her.

Bland gerne gamle møbler med nye

En som virkelig elsker at blande gammelt og nyt, af både møbler og indretningsdetaljer med sjæl og historie bag sig, er Alexandra Wedin med bloggen nouw.com/aleweo og instagramkontoen @alexandrawedin. Her får et gammelt skab sin plads i sønnens værelse og er med til at give det en hjemlig og varm følelse samt det personlige touch, som vi alle så gerne vil skabe i vores hjem.

Alexandra har valgt at male væggene med vores smukke farve Deep Paris. En farve som er ovre i det grøn-grå og i andet lys bliver mere blå-grøn!  Er farven ikke bare helt vidunderlig sammen med det smukke antikke skab?

Vil du se om farven Deep Paris passer til dit hjem? Test vores nyhed  - Colour Tester – og prøvemal på væggen.  Med Colour Testers innovative forpakning med maling og mini-rulle i ét, kan du enkelt prøvemale farven i det rum du planlægger at male. Klik din Colour Tester hjem direkte til postkassen her. Læs mere om Colour Tester her.

Henter dataene, vent venligst...