Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_2
Stue malet i brun og grøn med grøn sofa og botaniske plakater

Kombiner Årets farve med naturlige blå og grønne toner

Forvandl dine vægge med Årets farve 2021, Brave Ground, og en af vores lette farvekombinationer. Jord-palettens blå, grønne og grå farver fungerer naturligt sammen og giver ethvert rum en afslappende forbindelse til verden udenfor.

Brave Ground, Årets farve 2021, er en varm, naturlig farve, der danner et jordbundent grundlag for hjemmets indretning. Det er en solid og balanceret farve, der udtrykker vores naturlige fundament – jord, ler, sten, der får selv et rum i byen til at føles som en del af naturen.

Brave Ground er også en farve, der giver plads til andre toner, og den fungerer naturligt sammen med Jord-farverne i blå, grå og grøn. Brugt i kombination skaber disse toner en afslappende, styrkende følelse, der giver ro både i en moderne og traditionel ramme.

Uanset om du vælger at fokusere på en eller to farver eller være kreativ med en let maleteknik, er denne palet perfekt til at give et rum et frisk, nyt look. Her er fire nemme og inspirerende måder at bruge den på …

1. Kombiner jordens, havets og himlens farver til et soveværelse i ro

Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_1
Soveværelse malet med en opdelt væg i to toner i dybblå og salviegrøn

Bring naturen indenfor med toner af grønt kombineret med dybblå til et soveværelse, der bringer dig tilbage til naturen. Sæt prikken over i'et ved at tilføje et strejf af Årets farve, Brave Ground. Her understreges looket med malede skodder og matchende puder, mens en naturlig kurvestol fuldender billedet.  

Farver - farvenavn og farvekode:

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Midnight garden N1.09.46
Nordsjö Approaching storm S2.18.28

2. Giv den moderne stue et frisk, naturligt pust​

Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_2
Stue malet i brun og grøn med grøn sofa og botaniske plakater

Jord-tonen Brave Ground kombineret med en blød grøn skaber en stue, der føles som at sidde i naturen. Sammen med indendørsplanter, naturlige materialer og botaniske plakater er dette et moderne look, der kan give ethvert indendørsrum et frisk pust.

Farver - farvenavn og farvekode:

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Tranquil Dawn J5.03.71
Nordsjö Cobalt night T3.04.12

3. Kom udendørs med en himmelblå farve i spisestuen

Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_3
Spisestue malet med en blå firkant indrammet med brun plus bord og plante

Mal en dybblå firkant mod en lyseblå væg, og indram med et bånd af Årets farve, Brave Ground, for at få en trompe l'oeil-vindueseffekt. Dette giver en luftig følelse til din indendørs spiseplads, og sammen med frodige, grønne planter og naturlige materialer vil det få dig til at føle, som om du spiser i det fri.

Farver - farvenavn og farvekode:

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Blueberry mash T0.10.70
Nordsjö Blueberry bud T4.16.56

4. Opdel dit barns kontor med bolsjestriber

Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_4
Børnekontor malet med lodrette striber i forskellige nuancer af blå, grøn og brun

Bland stil og enkelhed i børneværelset ved at male væggen i forskellige jordfarver – blød blå, lysegrøn og Årets Nordsjo-farve, Brave Ground. Striber i forskellige bredder gør rummet visuelt spændende og giver dig mulighed for at opdele hvert område med en anden tone. Det giver et roligt og kreativt udtryk til ethvert rum, både små og store. Se, hvordan du mestrer denne maleteknik ved at se videoen Sådan maler du striber.

Farver - farvenavn og farvekode:

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Tranquil Dawn J5.03.71
Nordsjö Blueberry mash T0.10.70

Farver indlæses...