Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Mellemgrønne vægge med vindueskarm malet i blå
Træk naturen indenfor med grønne og blå farver

Kombiner farverne fra Greenhouse paletten med Bright Skies™

Åben plads, frisk luft, den frie natur – vores behov for naturen har aldrig været så mærkbar som nu. De trendsættende grønne og blå farvetoner fra Greenhouse-paletten sammen med Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™ kan få alle rum til at føles tættere på naturen. Her er fire nemme metoder at gøre det på...

At føle sig forbundet med naturen er godt for sjælen. Og uanset om du bor på landet eller i byen, kan du bringe naturens friskhed ind i dit hjem med grønne planter, masser af dagslys og flotte farver. 

Årets farve 2022 fra Nordsjö Bright Skies™ er en let, luftig og opfriskende farve, der med et trylleslag kan opfriske dine rum. Den passer naturligt til Greenhouse-farverne – en palette fyldt med farvetoner inspireret af verden omkring os, lige fra de mosgrønne til de blide neutrale. 

Uanset om du vælger kun at bruge en eller to farvetoner eller sammensætte flere farvetoner, vil disse farvekombinationer give ethvert rum et frisk pust og tilføre det naturens positive effekter.

1. Gør dit loft til en himmel

Lysegrønne vægge med loft malet i blåt

Lofter males ofte i klare hvide farvetoner, men hvorfor ikke vælge en farve? Bright Skies™ er det perfekte valg til loftet, som vil give alle rum en let og luftig fornemmelse af ubegrænset plads. Prøv at kombinere den med kølige og rolige grønne vægge fra Greenhouse-paletten for at skabe en frisk og behagelig stemning, hvor dagslyset kommer til sin ret. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö Wilton blue R1.10.65
Nordsjö fresh foliage N1.06.61
Bright Skies™ T0.10.70

2. Vild med farver

Soveværelse med grønmalet dør og vægge i blåt

Skab en frisk og åben stemning i dit soveværelse med Årets farve fra Nordsjö og Greenhouse-farverne. Når du bruger blide grønne og gråblå farvetoner på den nederste del af væggen og træværket og maler den øverste del i Bright Skies™, trækker du øjet opad og skaber en følelse af ekstra højde. Vælg naturlige dekorative genstande og grønne planter for at skabe den ultimative oase. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70
Denim Drift S0.10.50
Nordsjö khaki Mists F3.28.38

3. Leg med farverne i køkkenet

Køkken med åbne hylder med blå og grøn baggrundsvæg

Åbne hylder får større effekt i et køkken eller omkring spisepladsen, når de er monteret på en farverig væg. Her er Greenhouse-farverne placeret sammen med Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™ for at skabe en forfriskende baggrund til en reol i et helt enkelt design. Disse farvetoner af himmel, græs, blade og planter er også ideelle, når du vælger pyntegenstande i naturmaterialer såsom træ og håndlavet keramik. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Tranquil Dawn J5.03.71
Nordsjö fresh foliage N1.06.61
Bright Skies™ T0.10.70

4. Kig nærmere på verden udenfor

Skrivebord op mod lysegrøn mur med blå kant

Luftige naturlige farver fungerer godt i hjemmekontoret, da de blødgør stedets computerudstyr, printere mv. Vælg de lysere toner fra Greenhouse-paletten for at få mest muligt ud af det naturlige dagslys, og indram din arbejdsplads med Nordsjô Årets farve 2022 Bright Skies™ for at give stedet en opløftende, forfriskende stemning. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö horizons S9.03.81
Tranquil Dawn J5.03.71
Bright Skies™ T0.10.70

Læs mere om Årets farve, farvekombinationer, værelsene og interiør.

Farver indlæses...