Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Arbejdsplads i entré med vægge og loft malet i en blød lyserød farve

Ét arbejdsområde: fire helt forskellige stemninger med

Vores Årets Farve, Sweet Embrace™, og letanvendelige farvepaletter giver dig fleksibiliteten til at skabe alle mulige forskellige temaer til hjemmekontoret 

Nu, hvor flere af os arbejder hjemmefra end nogensinde før, er det vigtigste punkt på dagsordenen at skabe et arbejdsområde, hvor vi har lyst til at opholde os. Vores Årets Farve 2024, Sweet Embrace™, er det perfekte udgangspunkt for ethvert dekorativt tema. Den fungerer ikke kun smukt alene ved at tilføje varme og blødhed til ethvert hjemmekontor, men også som et farvefundament for en lang række andre nuancer. 

Omkring dette har vi skabt tre farvehistorier – Warm, Calm og Uplifting – så det er nemt for dig at skabe lige det look, du elsker. Find ud af, hvordan du kan ændre stemningen i et arbejdsområde ved blot at vælge en anden farvepalette...

Blødt og optimistisk

Moderne, delikat og behagelig, Sweet Embrace™ tilfører en følelse af blødhed til et rum og fungerer smukt alene. Med et ensfarvet tema kan du prøve at føre farven helt op til loftet for at fremhæve den hyggelige og omsluttende følelse. 

Varm og jordnær

Vores Warm color story handler helt og holdent om hygge. Her skaber en kombination af Sweet Embrace™ og jordagtig terrakotta en indbydende følelse i et korridorbaseret arbejdsområde. 

Hallway workspace painted with soft pink and warm terracotta.

Bare ro

Ved at balancere Sweet Embrace™ med friske og flydende, naturinspirerede nuancer, kan vores Calm colour story hjælpe dig med at skabe en farverig kontrast, der ikke overvælder rummet.

"Arbejdsplads i entré med venstre væg og loft malet i en blød lyserød farve og øvrige vægge malet i grøn "

Glad og muntert

Når farverne bruges i kombination med Sweet Embrace™, bidrager de drømmende nuancer i vores Uplifting colour story til at rummet føles muntert og energigivende. Dette tofarvede tema skaber en diskret og indbydende baggrund for hjemmekontoret.

Arbejdsplads i entré malet med en split-vægeffekt, der kombinerer blød lyserød og lys lilla.
Henter dataene, vent venligst...