Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Nemme tips til en bedre hjemmearbejdsplads

Gør arbejdsområdet i hjemmet mere energigivende ved at udnytte farvernes potentiale.

Det tyvende århundrede var kendetegnet ved pendling: Jakkesæt og slips, bilkøer og ni til fem uden fleksibilitet. Et utal af sociale barrierer blev nedbrudt, men adskillelsen mellem hjem og arbejde var nagelfast. Er du klar til det 21. århundrede? Intet bliver det samme som før!

Gentænk din balance mellem arbejde og fritid

Den moderne teknologi har gjort det praktisk muligt at arbejde hjemme og at tage arbejde med hjem fra kontoret. Brug et øjeblik på at overveje, hvad det betyder: Faktisk bliver du på en måde din egen chef. Når du arbejder hjemmefra, vælger du selv de omgivelser, du arbejder i. Det er en ret spændende udvikling. Vi kan jo kalde det en demokratisering af kontoret!

Du bestemmer – så hvordan vil du have det?

Tidligere var hjemmekontoret ofte hjemmets mest triste rum. Et forsømt sted, hvor man ind i mellem gik hen for at sende en e-mail. I dag skal arbejdsområdet i hjemmet inspirere dig til at yde dit bedste og give dig mulighed for at få mest muligt ud af din arbejdsdag. For at kunne det skal det passe til dig og – som de bedste arbejdsmiljøer – føles ligefremt og autentisk.

Slå tonen an til succes

Slå tonen an for et hjemmekontor med den rigtige farvekombination.
Hjemmekontoret

Årets farve 2017 – Denim Drift – er helt central for denne nye følelse af, at vi ejer vores arbejdsområder. Den jordagtige, gråblå tone er et køligt og sikkert udgangspunkt for fokus og koncentration. "Prøv at bruge okker eller brændt orange som accentfarver," siger Marieke Wielinga, Global Colour Designer hos AkzoNobel. "Disse farver bringer mindelser om 1950'ernes stil, som vi ser hos Le Corbusier, og som giver dit arbejdsområde det sofistikerede Mad Men-look."

Hvilke farver?

Denim Drift, Dark Montpellier og Deep Nice

Bevar det legende element i hjemmets arbejdsområde

Dynamiske vægdesign kan understøtte kreativiteten i hjemmekontoret.
Kalendervæggen

Vi arbejder bedst, når vi bliver stimuleret til at tænke anderledes. Prøv at finde nye måder, du kan få dit arbejdsområde til at føles friskt på. "Ved at male en stor grafisk kalender på væggen i to toner kombinerer du en praktisk funktion med en iøjnefaldende æstetik. Stil ting, der inspirerer dig, på hylder og skrivebord – bøger, keramik, kunst – og du kan endda fremhæve alkover eller vinduesrammer med fyldige, inspirerende accentfarver som f.eks. en dyb rødbrun."

Hvilke farver?
Deep Antibes, Restful Melun og Deep Nice

Skærp dine sanser med farver

Få arbejdet fra hånden i dit opholdsområde ved at slå den rigtige tone an.
Opholdsområde i to toner

"Hvis du maler en væg i to toner med den lidt lysere farve tættere på lyskilden, kan det virkelig løfte stemningen og slippe tankerne fri. Brug f.eks. en jordfarvet grå sammen med en lerfarvet beige," foreslår Marieke. Uanset hvad du vælger, skal du huske på at udnytte farvernes potentiale til at påvirke stemningen og fokusere på kølige, eftertænksomme farver, der understøtter produktivt arbejde hjemmefra.

Hvilke farver?
G0.05.65 og G0.05.45

Find dit fokus

Er du ikke sikker på, hvilke farver i paletten der er rigtige for dig? Download Nordsjö Visualizer-appen for at se en øjeblikkelig visning af, hvordan rummet kan komme til at se ud, når det er færdigt.

Henter dataene, vent venligst...