Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
image1

Uventede pladser midt i et slumområde i Rio de Janeiro

Ødelagte flader i et brasiliansk slumområde blev til sportsplads

Et initiativ fra Tudo de Cor ("Lad os male"-aktivering af Coral, (søstervaremærke til Nordsjö i Danmark), der omdanner almindelige og uudnyttede steder i byen til sportspladser. Projektet blev lanceret i det berømte Santa Marta-slumområde i Rio de Janeiro, men dukkede hurtigt op over hele byen.

Forvandling af de uudnyttede byrum til fantastiske sportspladser i berømte brasilianske slumområder

Forvandling af hele lokalsamfundet

 

Santa Marta-slummen i Rio de Janeiro har, som mange lignende områder i Brasilien, få sports- og fritidsmuligheder for de omkring 8000 beboere. Rio var på tærsklen til OL 2016, og det var det perfekte tidspunkt at bringe forskellige sportsgrene nærmere de børn, der kun var vant til fodbold. Slumområdet har smalle gader og pladser, der blev udvalgt til at blive forvandlet med maling, og blive til baner for forskellige sportsgrene.
 

Flere sportsgrene end fodbold

 

I et land, hvor fodbold er meget mere end blot en sport, blev der brugt nogle strøg maling til at skabe baner til andre discipliner: basketball, bordtennis, sprint, volleyball, hockey… Lokalsamfundet bød udfordringen velkommen, og beboerne var meget ivrige efter at prøve nye ting og træne andre færdigheder end fodbold. Efter den indledende succes i Brasilien, vil disse Uventede Pladser forblive permanente installationer, der forbedrer folks liv i lokalsamfundet, og som nu inspirerer lignende "Lad os male"-projekter over hele verden.

image2

Henter dataene, vent venligst...