Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
image1

Børn bliver forladt, men ikke glemt

Vi støtter børn, hvis forældre flytter til byen for at arbejde

I Kina forlader mere end 250 millioner forældre deres hjembyer i provinserne inde i landet, i håbet om et bedre liv i de mere udviklede kystbyer. Resultatet er, at mere end 61 millioner børn efterlades i landområderne, hvor de passer sig selv eller bor hos familie (oftest bedsteforældre).

image2

Vi skaber farverige klasseværelser i Shijiazhuang, Kina

Hvad var udfordringen?

 

Lang tids adskillelse fra deres forældre gør børnene sårbare over for både fysiske og følelsesmæssige problemer. Derudover bliver disse børn oven i købet undervist i dårligt vedligeholdte skolefaciliteter.

Hvordan skabte vi et farverigt rum til bedre leg og læring?

 

Sammen med China Next Generation Education Foundation har Dulux (søstervaremærke til Nordsjö i Danmark) og deres farveeksperter designet et klasseværelse til børnene på Beiye Elementary School i Shijiazhuang, Kina. Deres før så grå, gamle klasseværelser er nu blevet forvandlet med stærke, levende farver og mønstre. Der blev også installeret computere, så børnene kan komme i forbindelse med deres bortrejste forældre online. Indtil videre er mere end 35 skoler blevet fornyet rundt om i Kina, med flere på vej, og de har fået en varm velkomst af børnene og de lokale lærere.

image3

"Mine elever vil elske at opholde sig i så farverigt et klasseværelse", sagde Su Mei, der er lærer på Beiye-skolen.


Henter dataene, vent venligst...